打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【專帖】週年慶 【人人賞閃】Dream come true(反映,GM請觀看)

支持回溯[[onion_48]]
回復 支持 反對

21# xyvs

我覺得 要大部份玩家 留下 除左 回完 之後送一個肯定無事既狂外 無其他方法了
如果今日一閃上狂既 你回左拒一定嘈
如果吾回 之前 100%比錢玩秘文既 又會嘈
為左公平 點都要回 但賠償一定要足 先惦 否則 只係迫大家轉game
回復 支持 反對

我想講呢~~其實我想講 果時gm話一週年果時送野 個個都話好  如果果時冇話送野 d人又咪係話一週年點解其他game有野送果d  又咪係嘈

到左隻game出錯 個個就罵gm 我覺得罵gm果d好無品 又唔諗清楚!~ 你估整隻game好易? 同埋個錯誤唔係gm整出黎ok? 無啦啦成為箭靶!!!同埋請大家冷靜少少 成日出世頻嘈解決唔到方法!!

講下隻game(廢事比人話我幫隻game- -)
其實呢隻game咁多外掛 都係隻game唔正視呢個問題  令d人走既其中之一
我想建議gm出個通告係官網  話一發現外掛封IP 我覺得最有效  睇d外掛點 一封88
你地睇到一個外掛先封一個  仲要唔係成日封  我覺得咁樣唔係方法 所以想你地正視呢個問題

我冇記錯 係第2次有關於錢既問題出現  第一次果d令 第二次就今次
我覺得玩家家下寧願隻game果d活動出慢d 都想你地試多幾次個活動有冇問題

最後回唔回溯各有各好  回既對沖到野唔公平   唔回對之前用錢果d唔公平
所以大家都唔洗咁激進!!~解決唔到問題~

小小留言/3\唔好罵我呀!!
回復 支持 反對

我想講呢~~其實我想講 果時gm話一週年果時送野 個個都話好  如果果時冇話送野 d人又咪係話一週年點解其他game有野送果d  又咪係嘈

到左隻game出錯 個個就罵gm 我覺得罵gm果d好無品 又唔諗清楚!~ 你估整隻game好易? ...
闇無影 發表於 25-9-2009 06:31

而家就係要等gm決定回唔回
回復 支持 反對

各位親愛玩家你好:

由於人人賞閃Dream Come True活動出現異常,為維護遊戲之平衡,
伺服器資料將會調整回9月24日12:02P.M.。

伺服器需要停機進行維護,時間為11:30至13:00。
玩家如在9月24日12:02P.M.至9月25日11:30購買之金元寶將會補回。

補償活動:
9月26日至10月2日舉行雙倍釣魚、雙倍征戰令。如對玩家造成不便,敬請見諒。

赤壁營運團隊
回復 支持 反對

大佬...琴日好彩沖到今字唔代表你回左之後都沖到ga
點解要我地呢部份玩家家做犧牲者??
回復 支持 反對

我尋日自己用冥沖左兵同斗 ~
又買左點卡 ~
依家回哂我可以點/.\
回復 支持 反對

\./ 我果2張點卡 點搞而加=.=?
回復 支持 反對

玩家如在9月24日12:02P.M.至9月25日11:30購買之金元寶將會補回。
回復 支持 反對

咁我今日d日任做哂,d經咪白白冇哂,但仲有我琴日買左張點,依家點呀\3/
回復 支持 反對