打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 吹水貼

我估到喇....佢係你past.......(x100)女朋友[[onion_09]]
回復 支持 反對

我估到喇....佢係你past.......(x100)女朋友[[onion_09]]
傻爪小優~ 發表於 15-9-2009 23:36

唔係xD

至於佢係邊個你慢慢搵xD搵到你就知kaka

俾你幻想下[[onion_31]]
回復 支持 反對

唔係xD

至於佢係邊個你慢慢搵xD搵到你就知kaka

俾你幻想下[[onion_31]]
無名方士 發表於 15-9-2009 23:49
唔通係你阿媽黎[[onion_24]]
回復 支持 反對

唔通係你阿媽黎[[onion_24]]
傻爪小優~ 發表於 16-9-2009 00:09

0.0有冇咁恐怖 kaka

要佢做你姐姐kaka
回復 支持 反對

0.0有冇咁恐怖 kaka

要佢做你姐姐kaka
無名方士 發表於 16-9-2009 00:15
做我姐姐[[onion_18]] 都好[[onion_20]] ..不過加埋無名做我哥哥(唔知人妖定點)...有少少[[onion_75]]
回復 支持 反對

做我姐姐[[onion_18]] 都好[[onion_20]] ..不過加埋無名做我哥哥(唔知人妖定點)...有少少[[onion_75]]
傻爪小優~ 發表於 16-9-2009 00:45

= =做你哥哥喔kaka

放心我呢個樂古ac唔會有女仔上,至於之前講果位= =就唔公開名(否則被歐打xD

至於佢個樣都唔評論,俾你地班色狼們幻想幻想kaka= =

因為話佢索又得戚,話佢醜就俾人x,話佢一般就被反彈話你唔識欣賞姐。所以不設評論,哈哈。

佢都會上黎睇= =你估到就估啦haha
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

[[onion_31]] 哈哈, 我都黎估下啦, [[onion_62]] 以我ge分析, 首先版主一定係女, 我睇佢寫ge野, 似女多D,
             我估版主張相應該都係佢 [[onion_23]]  係好靚女woo!
             至於無名ac都係佢, [[onion_40]]我估初初係佢自己玩, 跟住愈玩愈難, 就交左比男長玩,
             自己就間中就客串下  [[onion_59]] 我估都中7,8成掛 !
回復 支持 反對

無名方士
張相條女個樣唔錯......佢有冇玩GA???
佢個名係???

我唔係打佢主意(我都冇能力),不過想睇下邊個女玩家....

赤壁好似好多索女玩[[onion_32]]
回復 支持 反對

真係好多美女玩家[[onion_53]]
回復 支持 反對