打印 上一主題 下一主題
收起左側

取消

關閉 [複製鏈接]
原帖由 我玩野 於 26-11-2008 03:02 發表
點解唔打埋de_tusan
定左幾點未
同埋HLTV會唔會LIVE比我地睇
仲想問會唔會test 各player係咪32bits

你吾好問甘多野好無!你打就打!吾打就算!
回復 支持 反對

admin可唔可以 重新解釋"禁止透過牆下投擲閃光彈,允許將手雷扔過牆壁和屋頂"
這項規則的定義 我想完完全全確實..謝謝
回復 支持 反對

@@ e1u拎硬第1 啦..XD
回復 支持 反對

隊伍名稱 : A1x.Gaming (欠STEAM ID)
隊員名稱 : 樂古id: Ph0bius
          樂古id: ╭☆SIu度xD'
          樂古id: AlphaX
          樂古id: frankieyim
          樂古id: MonstaR B.

俾左steam id....

回復 支持 反對

原帖由 sHINg.. 於 26-11-2008 11:34 發表

你吾好問甘多野好無!你打就打!吾打就算!

喂~我問你咩,你唔係唔識答我問題下話
定我所問既野踩中左你呀
唔通你係0bit既  驚我係hltv睇到??
你唔知好多o9s都係0bit同16bits既咩
回復 支持 反對

原帖由 jason43211 於 26-11-2008 15:54 發表
admin可唔可以 重新解釋"禁止透過牆下投擲閃光彈,允許將手雷扔過牆壁和屋頂"
這項規則的定義 我想完完全全確實..謝謝

train有個bug位係可以透過牆下投擲閃光彈(aly果度)
允許將手雷扔過牆壁和屋頂-----有基本既中文知識,e句冇理由唔明
回復 支持 反對

hltv ip address= ? 我想睇
回復 支持 反對

回復 43# 的帖子

禁止透過牆下投擲閃光彈,允許將手雷扔過牆壁和屋頂"
扔過牆壁和屋頂=rush果時拋過天花o3

禁止透過牆下投擲閃光彈 = bug

RE #45

已加

HLTV方面可能會加
回復 支持 反對

申請表 :
請使用[hide=10000000]代碼 以防止個人資料外洩

申請人 : (必須為隊長, 需具樂古id, Steam id)
隊伍名稱 : (比賽時使用)
隊員名稱 : (樂古id x5, Steam id x5)
隊長MSN : 聯絡用

admin哥哥... 係首頁又打番哂出黎啵....
hide e-mail address only?
回復 支持 反對

回復 44# 的帖子

maybe...   you are e1u team ?
回復 支持 反對