打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 建議新手玩職!

冷靜冷靜,雖然這裡很久沒有過三頁的post
也很久沒有這種有質的討論了
但還是請各位冷靜一下(好吧....已經三天沒有人回..)
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 9-8-2008 02:47 發表

你地係都要話藍綠裝坦英雄係得..咁冇野係唔得ge..我成身綠裝去黑廟都得tim..不過係睇下同你組個d人比唔比你咁樣姐

岩岩70.就話要去坦英雄..咁普通副本要黎做乜~?

同埋宜家講緊新手玩職,邊有人一70就可以整套魔鋼黎用~?

你要清楚一點!英雄級數唔等於黑廟!如果你係都要話籃綠裝都頂唔到英雄既話!一個坦戰點升套坦裝呢!我又問返你!
你話要紫裝先頂到英雄既話!我又問返你!咩紫裝可以拎到?(如果你講pvp裝/戰場裝) 你又問返你pvp頂到咩?
仲有回應返之前果個人講!補要t6up先補到籃綠裝既人去坦英雄?我又唔應同wo
一個籃綠裝唔洗t6咁高! 集裝都可以補到!
仲有一點!魔綱唔一定要自己整!可以買!加上唔洗好貴!整十g就買到全套! 全插籃寶石就可以頂到英雄啦!
仲有呀 強薩 如果搵裝難既!就唔玩 未免有點可惜吧!要清楚一點!冇任何職業搵裝唔辛苦!只係睇你好唔好彩同有冇人同你鬥拿姐!
鳥d冇用?鳥d最好就係可以戰復同輸出!控場唔店!你可以秒怪!比我嫁下打英雄副本!都唔想d人為左控場控到死晒!我會叫佢地!
有能力就秒掉d怪!一黎可以加快刷既速度!二黎唔會為我打左你控場果隻整到死晒!
熊d缺點你都知嫁啦!保命技能完全沒有!熊d強就強就在吸仇恨同血多!我認同既!但係保命技能不足!同d可以秒坦既職業熊d未免有點.......
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 12-8-2008 09:29 發表

你要清楚一點!英雄級數唔等於黑廟!如果你係都要話籃綠裝都頂唔到英雄既話!一個坦戰點升套坦裝呢!我又問返你!
你話要紫裝先頂到英雄既話!我又問返你!咩紫裝可以拎到?(如果你講pvp裝/戰場裝) 你又問返你pvp頂到咩 ...

一個坦戰點升套坦裝~?  打gg場,戰場,普通副本...唔係好似你話咁岩岩70就走去坦英雄
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 13-8-2008 11:19 發表

一個坦戰點升套坦裝~?  打gg場,戰場,普通副本...唔係好似你話咁岩岩70就走去坦英雄

你有玩過坦職嗎? pvp裝同戰場裝去頂英雄 比起魔鋼裝(籃裝) 還要差得多!那打戰場和pvp有什麼用呢?
魔鋼裝是是但但都汁到返黎 為何去浪費時間打戰場呢! 正常既坦職都會話比你聽 pvp裝去坦英雄 轉左天賦都會被應為(狂戰坦英雄) 九死一生! 我之前識見過一個pvp裝去坦英雄 (全身戰場裝(紫色全身)) 去到坦英雄監獄(被認為最容易之英雄副本) 的巨人!兩下死!
以上講左戰場裝打英雄=死!  
如果魔鋼裝都坦唔到英雄既話 那我無話可說!
回復 支持 反對

仲有一點! 你之前已經 認為籃綠裝去坦英雄是不可能的! 打普通副本 又為了什麼呢?
普通副本掉的 是 籃綠裝是也!  
補充一點!剛到70不等於沒副本經驗!我好早之前講左!籃綠裝去打英雄!夠技術就可以!
知道技術包括什麼嗎?(副本熟練度 及 拉怪 及 控制怒氣 使用)
不要插我你升級是解任升嗎! 現在升級有兩種方法!可以刷普通副本升!!!!!!!
這樣可以吸收到經驗及技術吧!

再煩都講一句!咁都唔等 我真真真係冇野講!
如有什麼問題可以詳細說明!謝

回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 13-8-2008 22:46 發表
仲有一點! 你之前已經 認為籃綠裝去坦英雄是不可能的! 打普通副本 又為了什麼呢?
普通副本掉的 是 籃綠裝是也!  
補充一點!剛到70不等於沒副本經驗!我好早之前講左!籃綠裝去打英雄!夠技術就可以!
知道技術包括什麼 ...

我從頭到尾都冇話過藍綠裝唔夠坦英雄...我只係認為你岩岩70,全身藍綠裝..冇人會比你坦

成身得個幾件魔鋼..我真係唔知防技,閃招格可以去到幾多

我叫佢去打gg,戰場係將d綠色 ge換左佢..起碼個血都會高番..唔係叫佢走去成套換返黎用
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 5-8-2008 08:27 發表
講真..我真係咪見過有人可以容許一個岩岩70..全身藍綠裝的人去坦英雄..
可能我真係見識少..等我遲d 去巴哈問下~
問完..等我po幾個出黎算.
1.他以為每個補全身都是T6全套
2.他在作夢
他在幻想
說不定怪從頭到尾都沒打他
如果坦死了都是補師的問題
那穿全身綠裝去黑廟坦
死了也是補師的問題喔!!
他想太多了!!
3.如果連 防爆擊也沒有
T6全套補 也補得頭髮亂啊QQ

意思何在!?比我第一感覺是你在說籃綠裝不能坦英雄吧!加上你問完巴哈就再可以證明你在說籃綠裝不能坦英雄!
防技坦職開頭點都比血好
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 14-8-2008 13:34 發表

意思何在!?比我第一感覺是你在說籃綠裝不能坦英雄吧!加上你問完巴哈就再可以證明你在說籃綠裝不能坦英雄!
防技坦職開頭點都比血好

咁你咪打戰場/gg場 令把武器/盾lor   宜家戰場武器秒傷都成96....同岩岩70個把起瑪差成30幾40

同埋我講左~我真係未見過有人可以容許一個岩岩70..全身藍綠裝的人去坦英雄..
冇話過不能

我問巴哈就係問~剛70,藍綠裝可以坦英雄嗎~?
你可以自己上巴哈搜尋下..
我從來冇講過藍綠裝不能坦英雄
回復 支持 反對