樂古Nakuz

標題: ※大家仲想留係赤壁玩嗎※ [打印本頁]

作者: ~小鈴怡~    時間: 29-3-2010 11:55
標題: ※大家仲想留係赤壁玩嗎※
      ~請多多投票~thx~!!!!!!!
作者: 誠、––    時間: 29-3-2010 12:04
一早已經無玩=)
雖然係好唔捨得D朋友,
仲有成身辛苦得黎既裝,錢..
但放低左..真係多左好多時間,
自從無玩赤壁..
我玩其他OL GAME都無咩心機,
隻隻玩唔夠一個月就拜拜,
所以赤壁都算係我一生人玩得最耐既OL GAME
(計番好似有年半)

玩有玩既好,唔玩有唔玩好..
睇你自己點取捨
作者: 漢堡    時間: 29-3-2010 12:48
你3個選擇都係個人想走,冇一個選擇係"我自己喜歡,我繼續玩"嘅意思....
作者: pinky09    時間: 29-3-2010 13:32
小小悶lo 因為你01-30lv好小fd
作者: chantk007    時間: 29-3-2010 23:32
悠閒咁玩..
作者: 疾影乂夜月    時間: 30-3-2010 11:20
緊係唔想玩啦......沖乜秘文都爆鬼哂....16個行酒令1個藍/紫任都冇...秘文.兵變靈,豪變怒........我下載倒beanfun既話,我一早玩番百變online........
作者: 紫龍之森    時間: 30-3-2010 18:46
我好相信....絶大部分玩家都係因為同係赤壁入邊識到既朋友之間既羈絆先留返係赤壁

同一班由十幾lv開始一齊玩到依+既同伴...
真係好難話走就走.....(我的同伴....你有同感嗎
作者: 甘蝦.    時間: 30-3-2010 19:04
對吧 我以前留在赤壁也是一班朋友在
現在以前玩開的那班朋友都沒有玩了.
興趣自然在小了.
作者: tonycheung20    時間: 30-3-2010 22:31

玩這個game也是為了朋友><
可是40lv後的朋友有減冇加
100個fd 得番30個。。 <--10幾lv玩到e家70幾lv,果份感情好難代替!

等e30個刀走埋就...
作者: 傻敏敏    時間: 31-3-2010 21:25
已經唔想再留係赤壁度LU.....
作者: 諸葛謹    時間: 1-4-2010 11:28
我投左1丫@O@"VV
嘰嘰
作者: 天英云    時間: 1-4-2010 11:37
me2
~我選1
作者: ericcheungxx    時間: 3-4-2010 00:28
其實5係好想玩落去...但係放棄又5捨得,我走過2次,又返黎2次-.-
作者: 赤璧老漢    時間: 3-4-2010 15:03
我好相信....絶大部分玩家都係因為同係赤壁入邊識到既朋友之間既羈絆先留返係赤壁

同一班由十幾lv開始一齊 ...
紫龍之森 發表於 30-3-2010 18:46

你講既冇錯啊! 團長,
大家玩左咁耐, 真唔係話走就走, 由其是靠自己長期努力成長既各位, 真係唔捨得架!
團長你要繼續留係度啊!  雖然我地團既人唔多, 都係好需要你帶領架!
作者: hkbenson2006    時間: 5-4-2010 10:16
我無玩6個月啦..個 AC 63LV個時.....仲有好多玉..但係唔想玩啦~~~
作者: 兇手兇猛    時間: 5-4-2010 11:56
開始唔想玩..太多野要追,未神9哂就出左尊9,D名望勛章又同人差幾百攻,師德果D又冇...好多野呀,諗起都頭痛>3<
作者: EXIA002008    時間: 6-4-2010 17:53
其實5係好想玩落去...但係放棄又5捨得,我走過2次,又返黎2次-.-
ericcheungxx 發表於 3-4-2010 00:28

我比你走得仲要多-.-但係最後都返返黎
作者: 傻爪小優~    時間: 7-4-2010 23:23
開始唔想玩..太多野要追,未神9哂就出左尊9,D名望勛章又同人差幾百攻,師德果D又冇...好多野呀,諗起都頭痛>3 ...
兇手兇猛 發表於 5-4-2010 11:56
同病相連....雖一唔同..係我齊哂神九-.-
作者: 闇無影    時間: 8-4-2010 11:15
好耐冇玩了~.~冇之前咁熱鬧...
好多野做-.- 做到傻
作者: 納涼烽    時間: 8-4-2010 14:57
60LV停左,比本盾甲書玩死,近排先開言新AC當懷緬
作者: 疾影乂夜月    時間: 8-4-2010 16:22
我d朋友 ( 1-20lv )個個行路做任行到5想玩la
作者: 諸葛謹    時間: 9-4-2010 23:51
好耐冇玩了~.~冇之前咁熱鬧...
好多野做-.- 做到傻
闇無影 發表於 8-4-2010 11:15

WA無影@@好耐無見丫~~
作者: 傻服〞    時間: 10-4-2010 02:49
我3個都唔係  我為自己興趣而留低
作者: desitiny    時間: 10-4-2010 14:18
食錢game  邊有人玩a 洛左3千蚊都咁屎  都5知搵邊個玩
作者: 漢堡    時間: 15-4-2010 16:26
3000好多咩,連個狂都買唔到.....

如果你叻,好彩,肯花時間.300都可以好好啦
.....
作者: ~呀杰    時間: 17-4-2010 19:32
e隻以前肯花時間就一定可以齊裝e家就好難= = 成日都唔夠人開場你用幾多時間先齊到5品再齊6品7品。可能你都唔想玩==
作者: ~小鈴怡~    時間: 22-4-2010 19:54
      ~多謝咁多位回覆同支持~
其實玩game~都係至在消磨時間姐~!
你再轉新game既,咪又要由1lv開始升過~!
而且好難再識到咁好傾既朋友~~嘰嘰~~!
就咁唔玩~真係可惜~仲有咁辛苦升既裝呢~!

作者: tonycheung20    時間: 1-5-2010 08:22
~多謝咁多位回覆同支持~
其實玩game~都係至在消磨時間姐~!
你再轉新game既,咪又要由1lv開始升過~!
而 ...
~小鈴怡~ 發表於 22-4-2010 19:54

同意
依個game係我玩得至耐的online~
作者: simpson13    時間: 2-5-2010 17:10
已經唔想再留係赤壁度LU.....
傻敏敏 發表於 31-3-2010 21:25

me 2.........
作者: 卓一航    時間: 7-5-2010 18:20
靜了很多了
作者: ~呀杰    時間: 15-5-2010 21:06
e家隻game咩情況係米比之前仲差
作者: 傻爪小優~    時間: 18-5-2010 00:56
e家隻game咩情況係米比之前仲差
~呀杰 發表於 15-5-2010 21:06
差唔多啦=.=
作者: ~呀杰    時間: 23-5-2010 16:42
隻game唔知可唔可以有一個國家統一全國= =
作者: Quentin~    時間: 27-5-2010 01:28
隻game唔知可唔可以有一個國家統一全國= =
~呀杰 發表於 23-5-2010 16:42

大陸好似好多SER都係一國玩晒= =
不過香港SER應該唔會... 蜀越來越強大了
作者: 樂天小魚仔    時間: 31-5-2010 16:36
我走左十世~__~
作者: 小幻仔    時間: 24-6-2010 15:56
唉~曾經有想過放棄了赤壁.......捨不得朋友跟知已 , 而且beanfun非常不好用~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2