打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 官方,請盡早正視重新開機帶來嚴重後果

回復 45# 的帖子

無話FOR邊D人留言,有回覆呢個系統就個個人都可以留言
有講過係比你呢D人留言咩?
你鬧Gameone 我睇吾過眼咪鬧你. 依家擺明撘訕係吾得?
你吾打機唔會死咁就吾好日日唔係回帖問重機點算就背Gameone啦0.0
你既心境咁似細路無得令人唔懷疑架喎,
唔係第一隻onlinegame玩,但係你又會每日都係呢個版到不斷留連喎.
吾係問幾時玩得就鬧gm. 呢個都係onlinegame 一種?
你睇吾過眼咪去消費委員會告佢囉, 係到發帖有乜用呢?
唔係投資左錢就大曬架/_\, 好多人投資左比你更多既錢都無出聲呀
3.5之後少左你班傻仔玩, 我覺得好開心^_^
回復 支持 反對

原帖由 飄紅 於 27-5-2008 21:45 發表
我重要講樣野...雖然勁舞係一隻免費onlinegame...
但唔好忘記無玩家買M幣....gameone 能生存到以家???
重有出一隻光碟成 $28...係係錢...visa咭...星座咭...
果 d 通通都係錢 !

前面果d 無興趣答你, 你呢種人教左你都唔會好聲好氣, 無禮貌
在此只送四個大字: 咪買丫笨
回復 支持 反對

原帖由 wylamwilly 於 28-5-2008 09:41 發表

前面果d 無興趣答你, 你呢種人教左你都唔會好聲好氣, 無禮貌
在此只送四個大字: 咪買丫笨

讚成-vvv-"xD

講得好xD!`
回復 支持 反對

我都廢事回佢  , 我知道實有人會幫我講下道理 a_a

謝謝 風哥 同 潶泊禮菔
回復 支持 反對

原帖由 funglun29 於 27-5-2008 17:30 發表

機本上唔關防毒事..我用nod
因為試過 唔安防毒都係reboot
msn 都唔安都試過 一樣reboot
應該係個display 卡個程式 撞~
因為之前 未更新3.5 個勁舞都好正常...
3.5 後就出現e個情況....

我而家用avg,之前我開埋avg個anti-spyware就會藍畫面,所以我又提提囉 :p
我未更新3.5前都冇事架~不過我好好彩,將舊機更新晒所6有可以更新既野後就玩到了=0=
其實新個部第一天返來時都試過藍畫面,我又係咁做,而家又冇事啊 =0=

真係希望多d人冇事啦~我都知玩唔到會唔開心的...
回復 支持 反對

我更新哂都係咁wo.......
回復 支持 反對

只從一改左板3.5  
就開始成日重機...我初初以為係我自己問題..
依家睇黎係大家都有咁既情況囉
回復 支持 反對

原帖由 [H]§星月§ 於 28-5-2008 12:27 發表
我都廢事回佢  , 我知道實有人會幫我講下道理 a_a

謝謝 風哥 同 潶泊禮菔

唔洗客氣, 以事論事姐
睇見d 示威遊行咁款既滋事份子, 心中果團火就湧現 XDD
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

見到佢d回覆我已經忍吾住要回-.-
回復 支持 反對

應該唔係電腦問題呀 - -?
我部機買番黎2個月都唔夠- -
一更新到3.5我就彈藍畫面._.
其他game又無事-口-
回復 支持 反對