樓主: wongfutszto2002
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] [原創RPG] 惡靈古堡 外傳 之 聖戰反擊(二) ! 第三版完成度 : |||||||||||| 60%

關閉 [複製鏈接]
一) 8p 兵愈多 , 愈 lag , i hate lag ;
二) 愈外層的 兵 同 生兵速率 係愈低 , 這是故意的 ; a_av
三) 我眼見好多人一開始已經俾人圍死 ..... ~0~
四) 每邊的兵並不會自動平衡的 , 假如個個 p 都係一邊殺 ,
     那邊的兵便會愈小 ,另一邊則增加 .
根據呢幾點 , 除左分佈不平衡之外 , 多數都唔會再加兵 .... ~_~
回復 支持 反對

好期待你的作品啊...投了10分..

加油吧..

剛剛我用單人遊戲玩了一場...發現4P 的攻擊力7+33 (好像是7  不過一定是+33)

1P 們的攻只有6 OR 9  而且我發現1P 很易死=.= 很快便沒血...想回去SLEEP加血 又行得很慢-,-

[ Last edited by 我叫icq on 2006-4-23 at 11:36 AM ]
回復 支持 反對

其實 4p 咁高攻係用黎配佢招技的 ,
佢的技能唔會加血 or 攻 ,
所以基本能力的確係比其他 p 高 ,
加上佢步速慢 , 攻速又慢 ,
如果基本能力都低 ge 話 ,
咁 4p 就一定冇人用 .......

另外 ......
125p 的能力尚未平衡 ,
但我肯定係佢地三個之中 ,
1p 已經係最難死果個 ...... =﹏=
回復 支持 反對

Originally posted by wongfutszto2002 at 2006-4-23 11:51:
其實 4p 咁高攻係用黎配佢招技的 ,
佢的技能唔會加血 or 攻 ,
所以基本能力的確係比其他 p 高 ,
加上佢步速慢 , 攻速又慢 ,
如果基本能力都低 ge 話 ,
咁 4p 就一定冇人用 .......

另外 ......
125p 的 ...

可是我覺得1P跑得最快...而且很難追8P 兵=.=
回復 支持 反對

投入10分~!唔錯~
宣傳一下
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2355172
↑新劇
回復 支持 反對

除左果 d 29 ge 矛兵 同 馬勇 ,
應該冇咩兵要追架 wor =0=
回復 支持 反對

呢個場係咪唔使8p?
回復 支持 反對

要 !
不過係電腦 ^^"
回復 支持 反對

Originally posted by wongfutszto2002 at 2006-4-23 12:05:
除左果 d 29 ge 矛兵 同 馬勇 ,
應該冇咩兵要追架 wor =0=

就是這樣子令人很煩厭..例如我是1P 我前面有一只馬勇  2P面前都有一只馬勇  我跑去打他.... 我快

打中他的時侯 2P 早已把他殺掉( OR 快死掉)而我還未扣他一的血 這是慢很多的升級 (而且難易度會

影響 8P自動拉兵的情況..如果1P一直被他拉..這是很辛苦..沒啥人想玩 1P啊 便會便成沒啥人開場  

因為他們都不想用1P啊)

只是我的想法(K)(K)(K)(K)(K)

[ Last edited by 我叫icq on 2006-4-23 at 12:43 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 我叫icq at 2006-4-23 12:42:

就是這樣子令人很煩厭..例如我是1P 我前面有一只馬勇  2P面前都有一只馬勇  我跑去打他.... 我快

打中他的時侯 2P 早已把他殺掉( OR 快死掉)而我還未扣他一的血 這是慢很多的升級 (而且難易度會

影響 8 ...

我想你用過5p後想法會大大改觀
回復 支持 反對